Post by funnazanducond on Feb 17, 2022 11:43:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kľúče generátora cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
Najlepsie ja sa zblaznim viiiiiiiiiiiiiiii !
Táto hra je odcudzením minecraftu! Má hranaté textúry a táto hra je divná a postava sa nedá dobre ovládať. PREČO JE TAK VEĽA KRÁDZKOV?!?!😡
Dobrý deň, táto hra je veľmi zábavná, ale veľa sa kazí a zamŕza a je veľmi oneskorená, aj keď moje internetové pripojenie je veľmi dobré. Niekedy sa bloky neodhalili, takže by to z môjho pohľadu vyzeralo, že stojím na oblohe alebo jednoducho nikde. Ďakujem za Tvoj čas.
Páči sa mi to, ale potrebujeme koniec a tiež, môžete to urobiť tak, ako každý klanový taxík dostane miesto, kde ľudia nemôžu zraziť alebo otvoriť hruď
Planet Craft: Mine Block Craft Avventura yvy
Trochu ma hnevá, že to nemôžem hrať na svojom chromebooku pomocou klávesnice, takže to nehrajte, ak chcete použiť chromebook
Verzia planéty kociek je lepšia, ale môj problém je, že ak som otočený na väčšinu smerov, vidím svetlomodrú hmlu
Táto hra je taká zábavná! Som na ňom vždy, keď sa nudím. Smutné je, že sa už neotvorí. Vždy, keď sa na to pokúsim ísť, vykopne ma to a povie, že to nefunguje. Poradíte niekto?
Dobri den pan uprikaTV mate staru verziu mobilu
Blbosť a vy vyhľadáte sa opovážte komentovať mňa
Hodnotím to jednou hviezdičkou, pretože je to super oneskorenie. Hrám offline survival pre jedného hráča. Doba rozmnožovania vlkov atď. je super rýchla a ich počet rástol v priebehu niekoľkých sekúnd a navyše neustále prší, čo spôsobuje, že moja hra sa viac oneskoruje. Neexistuje žiadna možnosť zapínania a vypínania dažďa. Hrám túto hru roky, ale vývojárov to stále nezaujíma. Myslím, že opustia túto hru a druhú. Aktualizujú sa len na jazykové použitie a iné zbytočné (pre mňa) veci. Kvôli tomu ho odinštalujem.
Táto hra je hrozná. Príliš veľké oneskorenie. Ak som sa pokúsil hrať kreatívne, jednoducho ma to nakopne do hry. NEVIEM ANI VYROBIŤ KAMENEC A OCEL NA VYROBENIE PORTÁLU, PRETOŽE PRACOVNÝ STOL NEFUNGUJE!
Práve som našiel túto aplikáciu a môj brat nikdy nezdieľa svoju hru Switch minecraft a ja som sa snažil nájsť moje remeslo, ale tú, ktorú som chcel, bola zmena 7 39 dolárov, takže je to dobrá hra, pokračujte v dobrej práci
1. vec, ktorú táto hra potrebuje na hranie hry, 2. nefunguje, aj keď mám kompletný internet 3. poviem svoju správu a nefunguje a potom som ju odinštaloval, potom si ju už nikdy nestiahnem navždy.
Jedna vec, ktorá sa mi na hre nepáči, je. 1.V režime 'súkromná mapa' platnosť sveta vyprší za 50 dní. Nepáči sa mi, že platnosť môjho sveta vyprší. Tak prosím prineste aktualizáciu, v ktorej nevyprší.
Ok, takže túto hru milujem, nemám žiadne doplnky, ale ak chcete mince, musíte si pozrieť pridanie, ale to je v poriadku so mnou. Len by som si prial, aby ich tvorili vajíčka, pretože ma baví robiť farmy a musím zbierať zvieratá, preto som tomu dal štyri hviezdičky. ďakujem, ak dáte neresiace vajíčka. prosím, urobte to!!!!❤️
Hra je skvelá, ale na mojom telefóne je VEĽMI chybná. Stratil som veľa vecí, pretože to nejako hádžem (keď som to naozaj nevypestoval) a nemôžem to vybrať. Tiež sa mi nedajú otvoriť truhlice a stratil som v nich všetko. To platí pre môj vlastný účet v telefóne a účty oboch mojich synov na ich Kindle Fires. Rád by som dal tejto hre 5 hviezdičiek, pretože inak je hra úžasná. Možno čoskoro vyjde nová aktualizácia a opraví tieto problémy.
Planet Craft: Mine Block Craft சாகசம் inw
Neviem prečo, ale snažím sa to nainštalovať znova a znova a stále mi to nedovolí nainštalovať pls, opravte tento problém, vďaka😁
Keď ma nahodou nájdeš som _Ghostboy_
Odtiaľ sa môžete naučiť viac a viac farmárčenia a spôsobu, ako stavať domy. Môžem to stále a nikdy sa nenudím💞💞
Neviem ako ich zbierať:-\;-)
Drobné, okrem toho, že nemáte žiadny inventár, žiadne štíty a žiadne vypnutie. Tiež potrebujete mince na očarujúci stôl a nákovu. Prosím, môžete urobiť to exp, ktorý môžete získať z rúd a davov. Mince sa už v obchode dostatočne využívajú.
Aktualizácia. (NAJVÄČŠÍ PROBLÉM) Už je to nejaký čas a veľa sa toho nezmenilo Viem, že ako skúsený hráč sa ostatní hráči zúfalo snažia medzi sebou obchodovať, ale neexistuje žiadny bezpečný spôsob, ako to urobiť, takže pridanie netrvá tak dlho jednoduchý obchodný systém s hráčmi a nie len AI pri každom bezpečnom spawne. PLZ FIX😭 viem, že to dramaticky zvýši počet hráčov, pokiaľ ide o to, že budú aktívni a nebudú žiadni toxickí a príde oveľa viac ľudí + noví hráči môžu aspoň obchodovať s jednoduchými vecami ako 🥩ETC
je to dobrá hra, zaostáva a je dosť nudná
Hra je úžasná, sú tu ľudia, s ktorými sa dá porozprávať, a je veľmi cool, ale mohla by použiť nether update so sa,e ako bez ecraftu, ale stále sa mi páči
Kedysi som túto hru hrával so svojou sestrou CELÝ čas a my sme (žiaľ) hru odstránili, aby sme si uložili nejaké miesto pre naše zariadenia, ale na mojom som sa pokúsil stiahnuť gane znova, ale nesťahuje sa, čo ma zarmútilo, bc som to miloval hra😢 A NAOZAJ chcem hru späť Pwease Fix This Ďakujem
Teraz toto bilbne!
Zábavná hra, ale až príliš pripomína minecraft. Edit: odpovedaním ukazuje, že vám na hráčoch záleží. Myslím si, že hra by bola lepšia, keby časy načítania boli kratšie a ovládacie prvky laggy
❤️
Pekná práca. Hra je veľmi pekná, veľa rastlín na pestovanie a zvierat, čo ju robí zaujímavejšou.
Simon
Veľmi dobrá hra Táto hra sa mi veľmi páči, ale sú tu nejaké problémy 1. Je naozaj ťažké umiestniť blok, musím 2- až 3-krát umiestniť blok 2. Keď hrám online, stáva sa príliš oneskoreným 3. Mobovia v tejto hre vyzerá veľmi strašidelne a nie je tam žiadna posteľ. Opravte tieto problémy
Táto hra zaostáva horšie ako ktorákoľvek iná hra, ktorú som hral, aj keď všetky svoje hry pre viacerých hráčov hrám na rovnakej internetovej sieti. Kreatívnemu režimu chýba toľko obsahu, keď ho porovnáte s režimom prežitia, a takmer všetko, čo si môžete kúpiť za mince, je neuveriteľne predražené. Táto hra má tiež funkciu, v ktorej môžete sledovať pridávanie mincí, ale niekedy hra povie nejaké nezmyselné ospravedlnenie o „internej chybe servera“ a nedá vám žiadne mince, aj keď ste si už pridávanie pozreli.
Milujem túto hru!!! Vôbec nemôžem prestať hrať! Mám nejaké návrhy, ale pridajte líšky a tigre. Nezabudnite na mláďatá a súpravy! a bola by som rada, keby ste dostali pudlíky a mohli si farbiť aj ich srsť.
Planet Craft: Mine Block Craft Nuotykių vnir
Crazy Kick! Arkādes spēles yuwh
Súdna ruinami
Milujem túto hru! V skutočnosti je to jediný minecraft dostupný na mobile. Niekoľko problémov, ktoré nedokážete vyriešiť. 1. Keď odídem zo servera, všetci mi podpália dom, ukradnite moje veci ťah.. chápem, že je ťažké urobiť hru a nechám si ju
Do hry sa mi nepodarilo vstúpiť, ak áno, zobrazí sa čierna obrazovka. takže to len znížilo moje hodnotenie.
Najväčšia picovina keď si niečo postavím tak o deň dva je to zničené
Hra je zábavná. Problém je však v tom, že ľudia môžu vniknúť do vášho domu/budovy a zničiť ho. Túto hru by som neodporúčal, ak nezvládate stres. Hrajte na vlastné riziko!
ok Hlavná multi survival hra je trochu prehnaná, všetci na vás len útočia a nevedia sa postaviť a užiť si hru. -Možno sa hráči nemôžu navzájom zabíjať, pokiaľ nie sú v bojovej zóne? -Povolenie aj zónovania vlastného domova, aby ostatní nemohli zničiť váš domov. Môžete si kúpiť 3D zónovú veľkosť v obchode a umiestniť ju tam, kde nie je príliš blízko k ostatným atď. Začnete s malou zónou, ako je 5x5x5, aby ste začali stavať chatu atď., a ak do nej nejdete, povedzte 3 dní, zónová ochrana zmizne atď.
O môj Bože! Naozaj milujem túto hru, ak si vezmem telefón, pôjdem iba na túto hru. Mám pocit, prečo mám v mobile toľko aplikácií. Do úst mi neprichádzajú žiadne iné slová. Ešte raz hovorím, že milujem túto hru.
Zakaždým, keď sa pokúšam pripojiť, nemôžem ma jednoducho vykopnúť a potom ma čaká hacker v kreatíve na singleplayeri a potom ma kopnú, preto je táto hra tak na hovno.
Planet Craft: Mine Block Craft Sarguzasht pdkc
Úveryhodné. Viac ako 10 preddefinovaných mini máp na začatie tvorenia a budovania a tiež úplne zadarmo.
Toto je náročná a zábavná hra...Myslím si, že je to najlepšia remeselná hra v Obchode Play.
No mala som to dlho bolo to super ale kamoška povedala že je to teda sale takže :-(
Milujem túto hru! Ja a môj malý brat to spolu hráme stále! Moja jediná otázka je, či je možné vytvoriť portál alebo použiť portál, ktorý už je v hre? O tejto hre toho na internete veľa nie je
Chcel som povedať, že to, čo ste tu urobili, je dobré. ALE. Súkromné mapy majú byť súkromné. Ak sú súkromné mapy verejné, prečo potom potrebujeme multiplayer? Toto môžeme len použiť. Tiež možno môžete pridať náhodný spawn namiesto toho, aby sme si vybrali my, pretože vo Worldcraft (vyvinutom vami) si nevyberáme a je to zábavnejšie, takže možno si môžete vytvoriť aj možnosť náhodného spawnu? Vopred ďakujem.
Táto hra je naozaj zábavná, ale bohužiaľ je veľmi oneskorená, pokiaľ nemáte silné internetové pripojenie a hra sa niekedy pokazí. Hoci existuje niekoľko chýb, ktoré je potrebné opraviť, ak nemôžete získať minecraft, myslím si, že táto hra je tou najlepšou náhradou.