(iOS) Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Ресурс генератора кодів
Feb 17, 2022 11:15:41 GMT -5
Post by funnazanducond on Feb 17, 2022 11:15:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Ресурс генератора кодів ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
👍👍😇😇
Оновлення видаленого прогресу. Після останнього оновлення мене повернули на початок.
Классс
гра просто клас
Працював і грав багато годин, але просто завантажується на 99% і завис. Я бачу, що сьогодні його оновили, тому це спричинило помилку. Сподіваюся, розробники скоро виправлять.
Після оновлення гра не працює 😭😭😭
Потрібна робота
Жахливо. .. просувався у грі.. потім бум! Почали спочатку! Ніколи не буду рекомендувати! !
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking Vabaajamängud tuhh
Дуже любив грати в цю гру, але з якоїсь причини вона завантажується лише на 99%, тому зараз не можу грати в неї взагалі, довелося її видалити, шкода
Насолоджуюся грою, особливо викликами, коли я піднімаюся на рівні
Завжди весело з великою кількістю шансів оновити обладнання. Один з моїх улюблених.
Маючи помилку .. Я щойно відкрив цю гру одного дня, але я виявив, що все було скинуто .. і була помилка в клієнтах .. вони всі були розблоковані, навіть я цього не робив .. якщо я вибираю одну з них, це показує, що її вибрано але коли я граю, цього клієнта не було. Крім того, ви можете кілька разів вибирати одного клієнта .. мені подобається ця гра, але тепер вона веде себе неправильно
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Grand public suo
Швидко та весело!
Не бааад
Гарна гра ♥️♥️
Гра хороша, але після кожного n кожного рівня буде реклама, це так дратує. І я досяг так далеко, але без будь-яких причин досяг 1 рівня, зі мною це трапилося двічі.
У когось є проблеми з повсякденними завданнями? Я не можу виконувати щоденні завдання. Zego Studios виправте гру, будь ласка
Ця гра кривда. Я витратив 30 доларів на дорогоцінні камені і так і не отримав їх, розробник сказав, що вони відшкодують мені, але це було два дні тому без відповіді не грати в цю гру
Любіть кулінарні ігри. Ця гра фантастична!!
Це весело, про дорогоцінні камені не потрібно думати, тому що це дає вам можливість переглянути відео, щоб отримати кілька дорогоцінних каменів. Це справедливо, не так, як інші кулінарні ігри! Я продовжую насолоджуватися цією кулінарною грою, яка для мене знімає стрес
Це хороша гра, щоб заповнити час, у неї було дуже добре, і я зумів потрапити до 3-го ресторану, але повернусь туди сьогодні, і я втратив усе, що зробив, і мене повернули на рівень 1, і я тепер треба починати все спочатку... Не чудово...
Не завантажується! Виходить лише на 99%
✌✌
Сінді Вудс, ти абсолютно права. Я спробував повернутися до цієї ж гри, і це зробив те саме зі мною. Я думаю, що я збираюся видалити цю гру. Я не хочу починати все спочатку, і я ввійшов у Facebook, щоб зберегти свій прогрес. Я не починаю все спочатку, це занадто багато роботи.
Я заплатив за стартовий пакет 1,99 доларів США і нічого не отримав, але мої гроші були негайно списані з мого рахунку. Поверніть мої гроші або віддайте мені мої дорогоцінні камені.
Чому не рухається? Я люблю гру, але вона раптово зупиняється, я більше не можу грати
Забагато реклами! Крім цього весела гра.
World of Tanks Blitz Chiến thuật usf
Пару днів тому гра перестала завантажуватися на 99%. З тих пір я не зміг отримати 99%. Видалений додаток
Джулурі Джей
Неможливо відкрити гру протягом останніх двох днів
Це весело, і мені подобається гра, але я потрапив у гру, і це змусило мене почати все спочатку. У мене з цим немає проблем, крім того, що це було трохи дратує, і я хвилююся, що це повториться, ха-ха.
Швидкий темп, весела гра
нічого страшного
Я Мітра
Досить весела гра в управління часом. Елементи керування гарні, окрім кексів, потраплять до того самого клієнта, якщо ви торкнетеся їх занадто швидко. Ви отримуєте багато шансів дивитися рекламу, а не платити гроші за додаткові, що приємно. Моя головна скарга полягає в тому, що я втрачаю прогрес після останнього оновлення.
Ні, ви все неправі
Ця гра настільки дивовижна і насичена веселою грою, я також люблю цю гру
Ого
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Grand public blty